Cum să modelezi modelul înfundat pentru Fashion Autumn 2021

În timp ce am observat modelul înfundat pentru toamnă câțiva ani în urmă, câștigă doar un impuls în timp ce ne îndreptăm în această toamnă 2021.

theclogsgirloftheday.tumblr.com
Datorită pandemiei, milioane de oameni din întreaga lume au fost obligați să rămână la casă, precum și să facă modele îndoielnice pe care nu am mai prefera să le amintim mai devreme decât mai târziu.

takeaim.nu
Din fericire, niciuna dintre aceste fraze nu pare contradictorie; Clogurile sunt un model imens pentru toamnă, precum și pentru iarna 2021, precum și pentru o ținută surprinzătoare de toamnă de care are nevoie garderoba ta de încălțăminte cu vreme rece. La fel ca și modelul a ajuns să fie vorbirea fiecărui oamenilor de modă.

Swedishhasbeens.com
Având în vedere că modelul inspirat din anii ’70 este în creștere în jurul rețelelor de socializare, o mare parte din scriitorii de bloguri de modă caută aceste înfundare pentru a se împerechea cu stilul lor de ținută. Ne gândim în special la stilul înfundat din piele, care arată similar cu mochetele.

StyleByEmilyHenderson.com
Stilul -le cu o pereche de șosete aruncate, purtați -le cu orice tip de, precum și cu toate denim -ul sau împerechează -le cu dresuri tricotate grele, precum și alegerile sunt interminabile, cu toate acestea sunt atât de aproape. Verificați exact cum să stilați modelul înfundat pentru moda de toamnă 2021 pentru concepte pe care le veți folosi toată toamna, precum și iarna. Îl numim acum!

Vezi si

Magazin și stil
Cumpărarea hainelor, precum și alte concepte pentru a -ți lumina starea de spirit

READINGMYTEALEAVES.com
Popsugar.com
no6store.com
LIFEANDMESSYHAIR.com
FashionAndstylev.blogspot.com

Cumpărați privirile:

Suedeză înfundă Suedia Suedia Highwood T-Bar Tan Piele de Lotta de la Stockholm
Sidewalk saunter din piele de mia
Înglobările noi mocasinele de lemn înfundate
Înglocați din piele sandale negre cu curea de gleznă sandale de lemn înfundate din lemn
Amber Orchard Clog
Îngrijiri din piele de Kulikstyle
Exact exact cum mă plimb din piele de mia

Leave a Reply

Your email address will not be published.