10 cele mai bune saree de designer special Karva Chauth pentru culori 2022

, zel tradițional, dragoste și entuziasm – Kavwa Chauth este plin de toate acestea și multe altele. Acesta apropie cuplurile căsătorite și are o semnificație culturală și socială.
[Citește și: Karva Chauth Mehndi Design]

Da, s -ar putea să fie puțin greu pentru mireasa hindusă să se ferească repede de răsăritul răsărit până când luna apare noaptea. Dar când există Karva Chauth Special Saree cu Solah Singar, postul de pe Karwa Chauth devine cu atât mai glam.
Cum a început acest festival al lui Karwa Chauth? Se crede că în epoca Mughal, când soldații obișnuiau să meargă în misiunea lor de a lupta împotriva invadatorilor, soțiile lor au păstrat acest post pentru a se ruga pentru siguranța soților lor. De atunci, tradiția a urmat, făcând -o unul dintre cele mai respectate festivaluri din calendarul hindus.
[Citește și: designuri saree colorate]

Sare de designer pentru Karva Chauth
Singura piesă de îmbrăcăminte comună pe care o poartă fiecare femeie căsătorită pe Karva Chauth este un chunni. Dar sare -urile designerului pentru Karva Chauth sunt cele care fură lumina reflectoarelor.

[Citește și: Tot ce trebuie să știi despre Sarees Designer]
Saree -ul special Karwa Chauth se găsește de obicei în culori strălucitoare, roz și roșu. Și ornamentele și accesoriile de costume purtate pot fi orice între Bindi, Tika, Bănci, Cercei, Pinul Nasului, Vopsele de unghii etc.

Roșul este culoarea principală purtată de femeile căsătorite în această zi, ceea ce înseamnă puritate și castitate. Dar, în afară de Saree-ul special Karwa Chauth, pansamentul poate varia între Lehengas și Ghagras, până la saree și jumătate-saree până la costumele Anarkali-aproape orice te face să arăți uimitor și uimitor în această zi.

Dacă doriți să încercați ceva diferit acest Karwa Chauth, faceți -vă tradiționalul să pară un pic la modă. Donează un saree roz de plasă de mauve înfrumusețat cu piatră și broderie de flori lucrează și împerechează -l cu un simplu choker. Acest lucru vă va oferi un aspect elegant și tradițional.
2. Calendar Banarasi Jacquard Soft Saree

Dacă doriți să vă păstrați aspectul simplu și să încercați ceva din cutie, atunci mergeți pentru Saree White în stil Bollywood. Împerechează-l cu o uimitoare Choker Kundan și un designer cu mâneci complete și lasă lumea să meargă ga-ga.
3. Saree Georgette pentru femei Yashika

Dresarea unui Saree Georgette și a -l flutura ca o actriță Bollywood a fost un vis pentru fiecare femeie la un moment dat. Încercați să creați un saree roșu sau portocaliu Georgette cu o oglindă simplă și o margine de lucru cu perle și o bluză grea de designer ar fi o alegere elegantă pentru aspectul festiv.
4. Sarvadarshi Fashion Women’s Barfi Silk Saree

O lucrare de piatră de broderie grea cu două umbră este un aspect de mireasă recent căsătorit. Nuanțele de culoare combinate cu albastru-turcoaz sau roșu-portocaliu vor fi o opțiune grozavă pentru a încerca acest Karwa Chauth.
5. Glory Sarees Women’s Kanchipuram Art Silk Saree

Un kanchipuram de culoare roșie este o tendință perenă care vă oferă un aspect clasic de mireasă și ar trebui adăugat în garderoba dvs.
6. Saree tipărit de bumbac Sourbh

Pentru un aspect simplu, o simplă amestec de bumbac verde cu două tonuri, cu Golden Zari, este o opțiune grozavă pentru a încerca acest Karwa Chauth. Încercați să -l asociați cu un colț lung și o pereche simplă de cercei vă va completa aspectul.
7. Anni Designer Chiffon saree înfrumusețat

Dacă doriți să obțineți un aspect uimitor, dar nu aveți timp să vă pregătiți, încercați un simplu Shaffon roșu cu o bluză de designer de aur. Împerecherea cu o bucată de bijuterii simple va fi grozavă pentru orice ocazie.
8. Barkiya Creation Women’s Net Saree

Pentru un aspect perfect pentru imagine, încercați să purtați o perlă de broderie grea de culoare albastră și să tăiați marginea de lucru și să o asociați cu o bucată de bijuterii simple. Aplicarea machiajului ușor va oferi un aspect perfect pentru festival.
Bollywood este cea mai recentă pentru a surprinde frumusețea acestui festival indian. Amintiți-vă de postul de kajol bubuit și efervescent pentru Shah Rukh Khan cu aspect de dapper din Kabhi Khushi Khabhi Gham sau pentru asta, Aishwarya Rai Bachchan, pentru Ajay Devgan în Hum Dil de Chuke Sanam. Astfel de fotografii cinematografice au reimpus în continuare credința și încrederea în această tradiție indiană a lui Karwa Chauth.

Leave a Reply

Your email address will not be published.